2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Szabad Európa

Következik:

Híradó 12:00

Brit dílert fogtak a Blahán

2016. június 26., vasárnap 09:54, frissítve: vasárnap 10:08

Szórakozóhelyen árulta a drogot egy brit férfi Budapesten.

A feltűnően viselkedő dílerre a VIII. kerületi Blaha Lujza tér egyik szórakozóhelyének biztonsági őrei hívták ki a rendőrséget, akinél többfajta kábítószert is találtak.

A külföldi fiatalember lakásán házkutatást tartottak a nyomozók. Több mint 600 gramm hasist, marihuánát, ecstasyt, LSD-t és kokaint is lefoglaltak. A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

„A férfi még a tegnapi napon, a délelőtti órákban Budapesten, a VIII. kerületben egy szórakozóhelyen viselkedett furcsán, és ezért a biztonsági szolgálat értesítette a rendőrséget. A férfi egyébként megpróbálta elhagyni a helyszínt, de a biztonsági őrök visszatartották őt a rendőrök kiérkezéséig. Ezt követően kollégáim igazoltatták, majd ruházat- és csomagátvizsgálást hajtottak végre nála, és kábítószert találtak, ezért előállították a rendőrkapitányságra. A férfi lakásán később a nyomozók szintén házkutatást tartottak, és ott jelentős mennyiségű kábítószert találtak, így a férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indult eljárás” – közölte Csécsi Soma, a BRFK szóvivője.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!