2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:10

Putyin végül elment a dzsúdó-vb-re, de a megnyitót lekéste

2017. augusztus 28., hétfő 16:28, frissítve: hétfő 18:04

Már Budapesten van Vlagyimir Putyin. Az orosz elnök a dzsúdó vb megnyitóján vesz részt, a Papp László Sportarénában Orbán Viktorral is tárgyal a tervek szerint.

A dzsúdó-vb-nek helyet adó Papp László Budapest Sportaréna területén fotózta kollégánk ezt a képet Vlagyimir Putyin delegációjának egyik páncélozott Mercedeséről. Az orosz elnök a sporteseményen tesz látogatást.

Fotó: Hír TV

A korábbi hírek szerint Vlagyimir Putyin gépe a tervezettnél tovább volt a levegőben, ezért az orosz elnök programja csúszott. Az Index szerint nem is várták meg a megnyitóval Putyint. Hozzáteszik: az orosz elnök végül 16 óra körül megérkezett a sportarénához. Putyin konvoja nagyjából ötven autóból állt, legalább 15 motoros rendőr és két helikopter is kísérte.

Fotó: MTI

Az Együtt egyébként tüntetést szervezett a Putyin-látogatásra, de a pártot is megzavarták az ellentmondásos információk. Az LMP már vasárnap este tüntetett Vlagyimir Putyin látogatása ellen, az Együtt pedig ma mobil sípolással kísérné végig az orosz konvoj útvonalát.

A Momentum Mozgalom is készült a Putyin-látogatásra, akciócsoportjai hajnalban a főváros több pontján is átragasztották az utcanévtáblákat, és visszaállították a kommunista rendszer régi utcaneveit, és Putyin-maszkban tiltakoztak a Papp László Budapest Sportarénában.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!