2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Magyar retró 1. 11:00

Nem tudjuk meg, hogy megbüntetik-e a miniszteri biztos zöldségesét

Hír TV

2018. február 10., szombat 10:46, frissítve: szombat 11:18

Adótitoknak minősül, így várhatóan nem tudja meg a nyilvánosság, hogy elmarasztalja-e az adóhatóság a fideszes Szatmáry Kristóf családjának zöldségesét.

Az ügyben Vajda Zoltán, az Együtt elnökségi tagja tett bejelentést a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál, miután az üzletben többször nem adtak blokkot a 24.hu újságírójának. 

Szatmáry Kristóf, aki egyébként a kereskedelempolitika kormányzati összehangolásáért felelős miniszteri biztos, azzal vádolta meg a hírportált, hogy meghamisította a felvételeket, amelyen jól látszik, hogy nem adnak nyugtát.

– A Fideszt tudom idézni ezzel kapcsolatosan. A Fidesz szokta azt mondani, hogy a törvényeket mindig mindenkinek be kell tartani. Én ugyanezt várom el Szatmáry Kristóftól, és az ő általa tulajdonolt cégtől is: hogy a törvényeket mindig mindenki tartsa be, ő is tartsa be. Az, aki egy zöldségesnél nem ad blokkot, mindnyájunk közös adóalapját titkolja el, adóbevételtől fosztja meg az államot, és ezt senkinek nem szabad tenni, de különösen olyan valakinek nem... Szatmáry Kristófnak a titulusa jelenleg a kereskedelempolitika összehangolásáért felelős miniszteri biztos. Egy kereskedelempolitikáért felelős miniszteri biztosnak bizonyosan kifejezetten kínosan kell figyelnie arra, hogy mindig mindenben törvényesen járjon el – így Vajda Zoltán országgyűlési képviselőjelölt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!