2024. 05. 16. Csütörtök Mózes, Botond napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szolgának születtek 03:00

Felhívásban keresik Sz. Gáborné áldozatait

Hír TV

2018. április 6., péntek 12:02, frissítve: péntek 12:08

Felhívást tett közzé a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóirodája, amelyben a Kósa Lajost is állítólagosan átejtő csengeri asszony áldozatait keresik. 

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akiktől Sz. Gáborné csengeri lakos németországi örökséghez való hozzájutás segítése címén az elmúlt évek során kölcsönt kért és kapott, illetve a kölcsön visszafizetését az örökséghez jutásra hivatkozással ígérte – írták.

Megadta anyja számlaszámát

Pénteken a Magyar Nemzet hozta nyilvánosságra azt a birtokába került papírt, amelyen a fideszes miniszter saját maga adta meg anyja adatait, hogy részesülhessen a mesés csengeri örökségből.  A lap szerint a nem hivatalos dokumentumot a kormánypárti képviselő vélhetően azzal a szándékkal készítette, hogy az 1300 milliárd forintra rúgó németországi örökségével kecsegtető csengeri asszony a megfelelő helyre tudja utalni az ígért 800 millió forintot. Az ajándékozási szándékról pedig hiteles közjegyzői okirat is készült, amely korábban szintén az újság birtokába került. A közjegyzői irat szerint a megbízó Kósa Lajosnénak kívánta utalni a pénzt a saját bankszámlájáról, a „megajándékozottal történt előzetes egyeztetés alapján”. A dokumentumban már szerepeltek Kósa édesanyjának banki adatai, amelyek azonosak a papíron szereplő számlaszámmal.

 

 

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!