2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Az Együtt hajlandó visszalépni, de Csepelt nem engedi

Hír TV

2018. január 29., hétfő 08:24, frissítve: hétfő 08:30

A koordinált indulásban látja az ellenzéki oldal egyetlen lehetőségét a Fidesszel szemben az Együtt.

A párt elnökségi tagja reggeli műsorunkban azt mondta, ők a többi párttal ellentétben nem csak beszélnek a visszaléptetésről, Pécsett, Szegeden, Miskolcon, de Szél Bernadett és Hadházy Ákos ellen sem indítanak senkit.

Szabó Szabolcs hozzátette, reméli, hogy más pártok is élni fognak ezzel a lehetőséggel, így például az MSZP visszalépteti javára a Csepelen induló Bangóné Borbély Ildikót.

Mi hiszünk abban, hogy úgy lehet leváltani a kormányt, ha egy körzetben egy jelölt indul. Legalább azokban a körzetekben, amelyek nyerhetőek. Más pártok egyelőre mintha nem értették volna meg tökéletesen, ezért mi egyoldalúan elkezdtük azt a taktikát, hogy azt mondjuk, higgyék el, mi tényleg hiszünk ebben, és nekik is ezt kell tenni. Ezért mi azokban a körzetekben, ahol vagy inkumbens jelölt van, tehát aki most is ott országgyűlési képviselő, vagy olyan jelölt van, aki képes megnyerni azt a körzetet, annak a javára visszalépünk. Szerintünk ezt kell tenni a többi pártnak is, például Csepelen és Soroksáron is, úgy tudunk nyerni teljesen könnyen és egyértelműen, ha az MSZP nem indít rám jelöltet – szögezte le a politikus.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!