2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Hadházy: Mit tehetünk, hogy ne nevessen Soros?

,

2017. július 6., csütörtök 15:47, frissítve: csütörtök 16:42

Hiába hozott nyilvánosságra a 24.hu több adatot is arról, hogy milyen visszaélések történhettek a Fidesz 2010-es plakátkampányakor, az Állami Számvevőszéknek ez kevés, hogy vizsgálatot indítson.

Közleményükben azt írták: eddig nem kaptak hivatalos megkeresést, illetve hitelt érdemlő bizonyítékot a kampánypénzek ellenőrzésével kapcsolatban.

Pedig a hírportál által bemutatott számla szerint a Fidesz 98 millió forintot fizetett 4700 plakátért és egyéb hirdetésért, az ÁSZ-hoz ennek ellenére csak 35 milliós költést jelentett be.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője a Magyar Nemzetnek azt mondta, jogászaik megvizsgálják, hogyan tudnának bejelentést tenni.

Az LMP közben hűtlen kezelés miatt tesz feljelentést a Soros-plakátok ügyében. A párt szerint nincs értelme a kampánynak, mivel semmiről nem tájékoztatja a kormány a lakosságot.

„Nyilvánvalóan butaság, hülyeség. […] Akár azt is kiírhatnák, hogy a fű zöld, és ha kiírnák, hogy a fű zöld, és ezért kifizetnek 5,1 milliárd forintot, az hűtlen kezelés” – mondta Hadházy Ákos, aki szerint az sem világos, hogy a kormány mit vár el a lakosságtól. „Mit tehetnek az emberek, hogy ne nevessen Soros György? Ne meséljenek neki vicceket?” – tette fel a kérdést a párt társelnöke.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!