2024. 05. 01. Szerda Fülöp, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Budapest retró 1.

Következik:

CPAC Magyarország 2024 04:00

„Aki ilyet fontolgat, az a kormány csicskájává válik”

2017. június 16., péntek 15:51

Bolsevik tempót diktál a Fidesz az óriásplakátok ügyében, mert megrémült a Jobbik sikeres plakátkampányától – erről az ellenzéki párt frakcióvezetője beszélt.

Volner János szerint a kormánypárt a megfélemlítéstől és a rongálástól sem riad vissza, a rendőrség pedig asszisztál ahhoz, hogy az ország egy banánköztársasághoz hasonlítson. A jobbikos politikus átláthatóbb médiaköltéseket szorgalmazott, és felhívta a figyelmet arra, hogy amíg a Jobbik több adatot is közzétett a plakátkampányával kapcsolatban, addig a Fidesz továbbra is titkolja azokat.

Volner János a plakáttörvény miatt várható rendkívüli parlamenti ülés kapcsán hozzátette: elképzelhető, hogy a Fidesz megpróbálja elérni, hogy egyes ellenzéki képviselők ne szavazzanak. „Akár oly módon, hogy egészségügyi okokra, családi programra, vagy elutazásra való hivatkozással, egyes megvásárolható ellenzéki képviselők távol maradjanak, és ilyen módon el tudják fogadni Orbán Viktorék a plakáttörvényt. Én azonban felszólítom az ellenzéki pártok minden parlamenti képviselőjét, hogy az, aki ilyesmit fontolgat, egy az egyben csicskájává válik az Orbán-kormánynak, tehát ne tegye, járjon el becsületesen” – emelte ki a Jobbik frakcióvezetője.

Mint ismert, rendkívüli ülés összehívását kezdeményezi Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője, hogy még egyszer nekifussanak a héten elbukott plakáttörvény-módosításnak. Részletek >>>

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!