2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Poltikai hobbista 18:00

22 ezer forintért ölt a kaposvári gyilkos

,

2015. április 24., péntek 12:20, frissítve: szombat 07:06

22 ezer forintért ölt a kaposvári gyilkos. A 21 éves dohánybolti eladónő meggyilkolásával gyanúsított férfi nyereségvágyból ölt. A rendőrségen részletes beismerő vallomást tett.

A húszéves, büntetlen előéletű fiatalember el akart költözni szüleitől, amihez pénzre volt szüksége. Otthon magához vett egy 30 centis pengéjű kést, felvette apja munkásruháját, pólójából pedig álarcot készített. Órákon át figyelte a kaposvári boltokat, végül a Fő utcai trafikot választotta. A vele közel egykorú női eladót megölte, noha átadta neki a kasszában lévő 22 ezer forintot. Az áldozatot négy olyan szúrás is érte, amelyek külön-külön is alkalmasak lettek volna az élet kioltására. „Tudta azt, hogy kevés összeget, viszonylag kevés összeget tudott elrabolni és ezzel valószínűleg nem fog tudni új életet kezdeni, ezért még az este megfontolás tárgyává tette, hogy két-három trafikot még ki fog rabolni, ha kell, ott is ölni fog” – mondta Szijártó István, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója.

Este a kést és a véres ruhát a város egyik tavába dobta, majd hazament. „Sem otthon, sem a baráti környezetében, sem az iskolában, sem az ismerősi körében nem merült fel korábban az agresszív hajlam megnyilvánulása. Semmilyen előzménye nem volt, egyáltalán nem volt a rendőrség látókörében korábban. nem vonták eljárás alá sem szabálysértés, sem büntetőeljárás miatt” – közölte Bebes Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője.

Mivel B. Péter előre kitervelten, nyereségvágyból és különös kegyetlenséggel követte el a gyilkosságot, tettéért életfogytig tartó szabadságvesztést is kaphat.

Levetetné a fekete fóliát a trafikokról Kaposvár fideszes polgármestere. Szita Károly arra kéri a kormányt, hogy vegye ki azt a rendelkezést a trafiktörvényből, amely szerint a nemzeti dohányboltokban lévő dohánytermékek nem lehetnek láthatók az üzleten kívülről. Bővebben>>>

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!