Vona: Többet tettünk le az asztalra, mint a Fidesz

SZA, 2017. június 19., hétfő 08:19
Már mindent, amit lehetett, nyilvánosságra hozott a Jobbik plakátkampányával kapcsolatban – erről a Jobbik elnöke beszélt a Hír TV reggeli műsorában.

Vona Gábor azt mondta, egyetlenegy más párt vagy szervezet sem hozott nyilvánosságra ennyi adatot saját kampányáról.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje hozzátette, a Fidesz 2010-es és 2014-es választási kampányának költései érdekesebbek lehetnek.

„Szerintem mi mindent, amit jelen pillanatban lehetőségünk volt, nyilvánosságra hoztunk, egyrészt a darabszámokat, másrészt pedig az összköltést. Az Állami Számvevőszék amúgy is vizsgálni fogja részleteiben is ennek a szerződéseknek a tartalmát, és én azt gondolom, hogy másokkal összehasonlítva már így is bőven, bőven többet tettünk le az asztalra, mint mondjuk akár a Fidesz, akár a CÖF plakátkampányai kapcsán, ahol sem a darabszámot, sem az összköltést nem tudhatjuk meg. Ugye, abban azért van valami bájos, hogy a CÖF az MVM-től 508 millió forint támogatást kapott, ami több, mint a Jobbiknak, a legerősebb ellenzéki pártnak az országos vagy az egyéves támogatása, és a CÖF például mint civil szervezet nem számol el a plakáthelyeivel” – vélekedett Vona Gábor.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés