2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:35

Vona: Ez furcsa

2017. január 10., kedd 11:48, frissítve: kedd 14:41

Furcsának tartja a Jobbik elnöke, hogy egymás mellett három ajtó zárszerkezete is anyagfáradás miatt ment tönkre a Képviselői Irodaházban – ahogy azt a Belügyminisztérium állítja.

„Az itt lévő kollégák nagyon jól végzik a munkájukat, semmiképpen sem szeretném őket kritizálni vagy megbántani, de azért az nagyon furcsa, hogy az irodaházban történik ilyen. Fel kell vetni mindig azt, hogy kinek az érdeke, hogy a Jobbik körül valamiféle zavart keltsen, a Jobbik háza táján valamiféle ügyekről lehessen beszélnünk. Hát, nem nekünk” – mondta Vona Gábor.

Az elsődleges vizsgálatok után a belügyi tárca azt közölte, hogy nem találták erőszakos behatolás nyomait Mirkóczki Ádám irodájának ajtaján, sem a két másikon.

A fideszes Németh Szilárd botrány-keltésnek tartja az ügyet. „A rendőrség elvégezte a munkáját, a nemzetbiztonság elvégezte a munkáját, azt kiderült, hogy itt semmi...(..) itt még nemhogy.. még azt sem tudjuk mondani, hogy nagyobb a füstje mint a lángja, mert semmi lángja nem volt. Kacsa, tehát egy ilyen valamit kellett csinálni. A Jobbiknak megvan ez a megbízása, hogy minél több botrányt kell kelteni. Ezt látom, ez történik a nemzetbiztonsági bizottság ülésén is, nagyon sajnálom. Mindig kérem, hogy tegyük nyilvánossá a nemzetbizottsági bizottság ülésének azon jegyzőkönyveit, amelyeket nyilvánosságra lehet hozni, de ugyan ez zajlik: ez a piaci kofalárma. Tehát itt semmi más, mint botránykeltés az egész” – fogalmazott Németh Szilárd.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!