2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Volner: Stummer nem véletlenül használta a prostitúciós kifejezést

A Jobbik parlamenti gyakornoki programja prostitúciós jellegének felszámolásáról beszélt a párt májusi tisztújító kongresszusán Stummer János. A Hír TV birtokába került hangfelvételen az alelnökjelölt személyes vállalásai között hangsúlyos szerepet szánt még a fizetett alkalmazottak körének felülvizsgálatára is. Volner János szombati Facebook-bejegyzésében hasonló jelenségről írt. A volt alelnök úgy fogalmazott: „nem engem kísérgettek semmihez nem értő, de piszok jól fizetett miniszoknyás kolleginák”.

  • Volner: Stummer nem véletlenül használta a prostitúciós kifejezést

„1 millió Sneider barátnőjének, 1 millió a feleségének: ez nem luxusjuttatás?” – ezt írta ki Facebook oldalára Volner János még hétvégén. A politikus posztjában a Jobbik furcsa pénzügyeiről és a pártelnököt körülvevő hölgyekről értekezett. A volt jobbikos politikus azt is írja - idézem - Nem is engem kísérgettek ide-oda a semmihez nem értő, de piszok jól fizetett miniszoknyás kolleginák.

Egy a Hír TV birtokába került hangfelvételen Stummer János alelnökjelölti beszédében szintén arról beszélt, hogy a Jobbik parlamenti gyakornoki programjának prostitúciós jellegét fel kell számolni. Személyes vállalásai között hangsúlyos szerepet szánt még a fizetett alkalmazottak körének felülvizsgálatának is.

„Felül kell vizsgálnunk a fizetett alkalmazottak körét. A becsületesen és mindent beleadva dolgozóknak nagyobb megbecsülés és odafigyelés, a lustáknak és lassúaknak lapulevél jár. Három: megújítjuk a Jobbik utánpótlásképzését, felszámoljuk a Jobbik gyakornoki program prostitúciós jellegét, a helyi tagozatokban feltűnő tisztességes fiatalokat pedig nem elüldözzük, hanem segítjük előmenetelüket” – fogalmazott még májusban Stummer János.

„Nagyjából mindenki tudta, hogy hogy működnek ezek a gyakornoki programok, Stummer János nem véletlenül használta ezt a kifejezést.”

Volner János híradónknak azt mondta, ő pontosan azokról a hölgyekről írt Facebook-oldalán, akikről Stummer János, jelenlegi Jobbik alelnök is beszélt. A politikus azt közölte, hogy ezek a szerinte semmihez nem értő hölgyek minden alkalommal először egy fényképes castingon vettek részt, majd később a Jobbik különböző vezető beosztású politikusait kísérgették, magas fizetésekért.

„Az látható volt, hogy mondjuk a teltkarcsú hölgyekből én nem is emlékszem, hogy egyet is felvettek volna Farkas Gergely, Bana Tibor a gyakornoki programokba, nem ez volt úgy tűnik a szempont” – nyilatkozta Volner János.

Mirkóczki Ádám szerint szó sincs a gyakornoki program prostitúciós jellegéről. „Nincs ilyen. Ő elég sajátosan értelmezte, emlékszem a beszédére tisztán, és erre a mondatára is emlékszem, de ha az egészet szövegkörnyezetében vizsgáljuk, akkor teljesen világos, hogy nem erről van szó. Egyszerűen arról van szó, hogy nem mindenkinek tetszik, hogy bárki jöhet gyakornoki programba, és ezt sokan sokféleképp szokták titulálni” – reagált a párt szóvivője.

Volner János szerint hamarosan nyilvánosságra kerülnek olyan információk is a Jobbik piszkos ügyeiről, amelyek kiszivárgását eddig igyekeztek visszatartani.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!