2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Volner: Czerván a fideszes Döbrögi

2017. március 23., csütörtök 09:12, frissítve: csütörtök 11:41

Czerván György igazi fideszes Döbrögiként viselkedett, amikor számon kérte a lovasszövetség egyik szakemberét, amiért az kritizálta a szilvásváradi lovasközpont felújítását.

Erről a Jobbik frakcióvezetője beszélt a Hír TV reggeli műsorában. Volner János szerint egy normális országban az lenne az államtitkár problémája, hogy a miniszterelnök barátja a tervezettnél drágábban sem tudott minőségi munkát végezni.

„Azt, hogy valaki ezekről a hiányosságokról őszintén beszélni mer, csak azért nem lehet megtenni, mert Orbán Viktor barátja a kivitelező, ez Magyarországon sajnos nem megy el. Mi már túl vagyunk azon, hogy egy afrikai banánköztársaság szintjén álló diktatúrában éljünk. Ebben az országban normális viszonyokra és normális működtetésre van szükség. Ha Mészárosék nem képesek normális minőségben építeni még ennyi milliárd forintból sem, még úgy sem, hogy versenytársak nélkül tarolnak a közbeszerzéseken, akkor én azt gondolom, hogy be kell fejezni velük az együttműködést” – mondta el a politikus.

Tekintse meg a teljes interjút!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!