2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Körhinta 11:05

Visszautasítja Orbán vádjait a Soros-alapítvány

2017. június 12., hétfő 21:44, frissítve: hétfő 22:06

Visszautasítják a miniszterelnök szavait, ugyanis a Soros-szervezetek nem támogatják az illegális bevándorlást – ezt Koncz E. Katalin, a Nyílt Társadalom Intézetek igazgatója mondta Newsroom című műsorunkban.

Az igazgató azt is cáfolta, hogy politikai aktivistákat támogatnának, elmondta: a Soros György fémjelezte szervezet 1984-es magyarországi működése óta többségében az oktatási és egészségügyi programokon keresztül mintegy 400 millió dollár támogatást nyújtott különböző civil szervezeteknek.

„Mi azt szeretnénk, ha megérkeznek ide a menekültek a határhoz, akkor ezeknek az embereknek lehetőségük legyen a magyar törvényeket betartva, hogy  beadják azokat a papírokat, amelyekkel adott esetben beléphetnek Magyarországra. Ez lényegében megszűnt. Nem jön be Magyarországra egyetlenegy migráns sem, menekült sem. Egyrészt ezt támogatjuk, jogi segélyt adunk nekik. Másrészt pedig valóban, felhívjuk a figyelmet arra, hogy ha megérkeznek ide az országhatárhoz, Magyarországon milyen törvények vannak, amelyeket nekik be kell tartani” – mondta az igazgató.

Tekintse meg a teljes interjút:


@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!