Vida és Goodfriend találkozása: nem kell lopni, itt a vágatlan felvétel!

2014. november 13., csütörtök 11:24, frissítve: péntek 15:19
Több hírportálon jogosulatlanul keringett. Íme, itt van Vida Ildikó én André Goodfriend találkozásának vágatlan felvétele.

A Hír TV szerzői jogi pert indít azok ellen a hírportálok ellen, amelyek engedély nélkül használják a televízió felvételeit.

Csatornánknak több médiummal is van képcseréről megállapodása, kérésre a televíziók mindig használhatják a felvételeket, a hírportálok többsége azonban ezt engedély nélkül teszi meg. Az érintett internetes oldalakat – így az Index.hu-t és a 444.hu-t is –  felszólítottuk a jogsértő tartalmak eltávolítására, ezt kérésünk ellenére nem tették meg, ezért döntött a csatorna a jogi eljárás megindítása mellett. A YouTube a jogtulajdonos kérésére már eltávolította az engedély nélkül használt képeket.

Íme, itt a vágatlan felvétel, mostantól nem kell lopni, elég ezt linkelni és beágyazni…

Mint ismert, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke, Vida Ildikó azért szeretett volna találkozni André Goodfriend ideiglenes amerikai ügyvivővel, hogy beletekintsen az amerikai nagykövetségen található, állítólagos korrupciós ügyekkel kapcsolatos bizonyítékokba.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés