2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

„Van-e épeszű magyarázat a közpénzből épülő luxusra?”

2017. május 19., péntek 16:02

Az országban elsőként Etyekre építenének hatcsillagos szállodát – derül ki a Pannónia szíve turizmusfejlesztési koncepcióból.

Emellett még három háromcsillagos és három négycsillagos szállodát is felhúznának. A térség fejlesztése érdekében a kormány 2015 decemberében nyújtott 2,3 milliárd forintos támogatást a programhoz.

A Demokratikus Koalíció magyarázatot vár arra, hogy miért kell ebbe a turisztikailag nem frekventált régióba ennyi szállodát építeni.

„Azt követeljük, hogy a 2018-as választásig ne kezdjék el felépíteni az etyeki luxusszállodát. Ha ugyanis a demokratikus ellenzék jövőre leváltja ezt a kormányt, akkor a pénzt sokkal könnyebb lesz visszavenni, mint eladni egy felesleges és félkész szállodát. A DK kíváncsian várja, hogy a kormánynak van-e épeszű magyarázata erre a közpénzből épülő luxusszállodára. A DK tudni akarja, hogy az új szállodával mi a cél: a felcsúti kisvasút forgalmát szeretnék megnövelni, vagy pedig Orbán Ráhelnek, a miniszterelnök Svájcban turizmust tanuló lányának szánja-e a kormány” – jelentette ki Földi Judit, a Gyurcsány-párt elnökségi tagja.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!