2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Utolsó útjára kísérték Kopp Máriát + Videó + Képek

Elbúcsúztatták a zugligeti Szent Család templomban Kopp Máriát. Az orvos, pszichológus, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének igazgatóhelyettese április 3-án hunyt el, 71 évesen.

A gyászolók nem fértek be a templomba, sokan a lépcsőn hallgatták az emlékezőket. Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter, az egyetem korábbi rektora Kopp Mária munkásságát méltatta.

Fotó: MTI


„Kopp Mária élete hihetetlenül tevékeny, aktív és egyben boldog élet volt, mert tudta, hogy az emberi lét mindig túlmutat önmagán. Valamire irányul, amit érdemes beteljesíteni. Kopp Mária nagy ívű, teljes életet élt. A szeretet parancsa szerint élve kereste a nemzet és az egyének felemelkedésének módját. Nyitott volt a jövőre, új és szokatlan feladatokra, nyitott volt a szeretetre. Akkor is, ha a társadalom szolgálatáról volt szó, és akkor is, ha a családban vagy baráti körben kellett helytállnia” – fogalmazott Réthelyi Mikós.

Fotó: MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!