Újabb változások lesznek a kormányban + Videó

LM, 2012. május 9., szerda 09:04, frissítve: szerda 09:22
Trend- és struktúraváltás következik a kormányzásban – mondta el a Rájátszásban a Fidesz ügyvezető alelnöke. Kósa Lajos szerint a konszolidáció két éve következik, és emiatt személyi változások várhatók a kormányban.

A politikus a Hír TV-ben a kormányzás eddigi eredményeit sorolta: fordulat következett be a gazdaságpolitikában, az adózásban, új önkormányzati rendszert vezetnek be, ezek mellett megemlítette a választójogot, az alkotmányt, a bírósági reformot és médiaszabályozást. Kiemelte, hogy „a szocik által elkótyavetyélt jószágot” vissza tudták szerezni a közösségek javára. Véleménye szerint az új alapok megteremtése után „most ezeket a rendszereket be kell üzemelni és egyfajta konszolidációs politikára van szükség”. Hozzátette: „nyilván más emberekkel”.

Változások – Rájátszás

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 4 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása