Új villamosok futhatnak Budapesten + Videó

KK, 2012. május 9., szerda 08:49
Új villamosok forgalomba állítását tervezi a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a 2015-re megújuló 1-es és 3-as vonalon – mondta el a Hír TV Rájátszás című műsorában Vitézy Dávid. A cég vezérigazgatója szerint még az idén ki lehet írni a közbeszerzéseket az új járművekre.

Vitézy Dávid a fővárosi buszok számáról szólva azt mondta, nincs hiány belőlük Budapesten.

Pálya – Rájátszás

Jelenleg nincs buszhiány Budapesten, sőt még 20-25 busz sem hiányzik a reggeli buszkiadásnál – fogalmazott Vitézy Dávid. A BKK vezérigazgatója hozzátette: „sajnos kijönnek az utcára a buszok, elég sok lerobban napközben, ez nem egy új jelenség, ezen új buszok forgalomba állításával lehet segíteni, ezen dolgozunk”. A BKK 150 új autóbuszt szeretne rövidesen forgalomba állítani, ez a tender is folyamatban van. Mint közölte: „amiből most az az újságcikk született, hogy 100 busz hiányzik Budapest utcáiról, nem igaz, lejárt egy szerződés, az új még nem lépett hatályba, és most átmeneti jogi intézkedésekkel tudtuk elérni, hogy így is forgalomban legyen ez a 100 busz”.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 1 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása