Tűz és víz között Gyurcsány bejegyzése

NT, 2012. április 29., 15:54, frissítve: 19:01
Gyűlnek a hozzászólások Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán. Egy részük a Fideszt vádolja azzal, hogy eltüntette a volt miniszterelnök szakdolgozatát. Mások az MSZP-t kritizálják, az egyik szocialista képviselő szombaton azt mondta: ha Gyurcsány plagizált, le kell mondania.

Gyurcsány Ferenc Amortizáció 9.0 címmel, a Facebookon közzétett  bejegyzését az MNO is közreadta szombaton.

A Hír Televízió 19:30-kor a Célpont különkiadásában bemutatja azt a szakdolgozati bírálatot, amely egyértelművé teszi, hogy Gyurcsány Ferenc és volt sógora diplomamunkájában számos egyező rész volt.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 5 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása