Tüntetésre is készek a fővárosi taxisok + Videó

KK, 2012. május 13., 17:52, frissítve: hétfő 09:13
A taxis alapdíj tartalmazhatná az első kilométer árát, így az egyre gyakoribb rövid fuvarok is jövedelmezőek lennének – ezt a lehetőséget is vizsgálja a Budapesti Közlekedési Központ.

A BKK-vezérigazgató közlése szerint legkésőbb június közepéig szeretnék a fővárosi közgyűlés elé terjeszteni az új taxis szabályozást. Az még nem dőlt el, hogy lesz-e fix tarifa. A sofőrök megdöbbenéssel fogadták az egységes arculat és a legalább 430 literes csomagtér ötletét. Ha a rendelet végleges változatában is benne marad mindez, a sofőrök újabb tüntetésre készek – a taxirendeletről bővebben 18 óra 30 perctől a Keresztmetszetben.

Tüntetésre is készek a fővárosi taxisok

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 1 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása