2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Trump önbizalma töretlen

2016. október 24., hétfő 10:17, frissítve: hétfő 10:41

Annak ellenére is bízik saját győzelmében Donald Trump, hogy a közvélemény-kutatások szerint Hillary Clinton még mindig jelentős előnnyel vezet.

Győzelmet vár saját magától Donald Trump. A republikánus elnökjelölt Floridában tartott kampányrendezvényt.

„16 nap múlva megnyerjük Florida nagyszerű államát és visszanyerjük a Fehér Házat, vissza fogjuk nyerni, emberek. Az Investors’ Business Daily az előző és az azt megelőző két választás legpontosabb eredmény-előrejelzője most jelentette be, hogy országszerte két ponttal vezetünk” – nyilatkozta a republikánus elnökjelölt.

Donald Trump nem bízik azokban a felmérésekben, amelyek szerint Hillary Clinton vezet vele szemben a női szavazók körében.

„Úgy vélem, hogy a felmérések nem pontosak, amikor a nőkről beszélünk. Úgy hiszem, hogy jobban állunk a nőknél, mint a férfiaknál. Csúcsokat döntögetünk a férfiaknál, de ugyanezt szeretném a nőknél is, utálom ezt mondani a férfiaknak, de ha tehetném, nagyon gyorsan kicserélném őket. Fogalmuk sincs, milyen gyorsan. Szeretném megköszönni a férfiaknak, de a nőktől is hatalmas támogatást kapunk, köszönjük” – tette hozzá Trump.

Las Vegasban Barack Obama kampányolt Donald Trump riválisa mellett.

„Ha nem dolgozunk olyan keményen, ahogy csak tudunk az elkövetkező 16 napban, akkor minden eredmény kiszállhat az ablakon, mert ahhoz a munkához, amelyet jelenleg én végzek, van egy olyan ember, aki minden nap, minden módon bizonyítja, hogy teljesen alkalmatlan. A másik oldalon meg van valaki, aki annyira képzett és alkalmas az elnökségre, mint senki más: Hillary Rodham Clinton” – nyilatkozta Barack Obama.

Míg az elnök Nevadában, addig maga a jelölt Észak-Karolinában kampányolt. Hillary Clinton most az adózással próbált meg ütni Trumpon.

„Aztán még a vita során rájöttünk, hogy egy centnyi szövetségi jövedelmi adót nem fizetett húsz évig. Na, most ő azt mondja, hogy ez okossá teszi őt. Én elgondolkodtam ezen. Nem tudom, hogy mennyi kell okosnak lenni ahhoz, hogy dollármilliárdokat veszítsen az évek alatt, különösen, amikor kaszinói vannak” – mondta Hillary Clinton.

A szerda esti utolsó televíziós vitában a felmérések szerint Trump az eddig legjobb formáját hozta, de a közvélemény-kutatások ettől függetlenül Clintont hozták ki győztesnek. A szakértők abban megegyeznek, hogy az alacsonyabb részvételi arány Trumpot segíti majd a november 8-ai választásokon.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!