2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 10:55

Baryer Zsolt szerint Trumpnak tudnia kell

,

2017. január 20., péntek 18:13, frissítve: péntek 22:43

Itthon a frissen beiktatott és a távozó amerikai elnök mellett is demonstráltak.

Mintegy 150 ember állt ki Donald Trump mellett a Szabadság téri rendezvényen. Az eseményen felszólaló Bayer Zsolt szerint Obama liberális politikájának mindössze három eredménye volt: a drogliberalizáció, a melegházasság engedélyezése és az abortusz támogatása. A publicista szerint ez ki is jelölte az új elnök útját.

„Tisztelt elnök úr, tisztelt Donald Trump! A mozgástér nagy, a feladat pedig óriási. Önnek tudnia kell, hogy a világ társadalmainak döntő többsége nem tud és nem is akar azonosulni ezekkel a beteg, ócska halálkultuszokkal, amelyek a liberális társadalmi ügyeket jelentik. Önnek tudnia kell, és tudja is, hogy a fennálló világrend leáldozóban van, s hogy egy új világrend kiépítésében önnek meghatározó szerepe lesz” – fogalmazott.

Körülbelül 50 méterrel arrébb, az amerikai nagykövetségnél néhány tucatnyian fejezték ki szimpátiájukat a leköszönő amerikai elnök, Barack Obama mellett. Egy 20 éve Magyarországon élő amerikai–magyar kettős állampolgár azt mondta: Donald Trump valószínűleg azt sem tudja, hogy pontosan hol van Magyarország, így nem várható változás a két ország közötti viszonyban.

„Azért jöttünk ide, hogy búcsút vegyünk az amerikai elnöktől és az amerikai nagykövet asszonytól. Szeretnénk kifejezni a hálánkat, hogy olyan tisztességesen és keményen dolgoztak az amerikai nép érdekében” – fogalmazott Steven Nelson amerikai–magyar állampolgár.

Bejelentkezés 17 órakor:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!