2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 10:55

Tovább nyomoznak Rogán ingatlanügyében

,

2016. július 21., csütörtök 17:03, frissítve: csütörtök 17:22

Újabb három hónapig nyomozhatnak Rogán Antal ingatlanügyében.

Egy belvárosi ingatlan ügyében indult nyomozás éppen ma járt volna le, de a határidőt a Fővárosi Főügyészség október 21-ig meghosszabbította. A gyanú szerint Pápa Marianne cégének játszották át az ingatlant, amely a bérlőknek járó 30 százalékos kedvezménnyel vásárolta meg úgy, hogy előtte pár hónappal pályáztatás nélkül elnyerte a bérleti jogot. Az ingatlant hét hónappal később 50 milliós haszonnal értékesítették. Pápa Marianne egyébként Habony Árpád nagynénje.

„Az ügyben a nyomozás határidejét az ügyészség 2016. október 21. napjáig hosszabbította meg. Ennek indoka, hogy az ügyben még további nyomozási cselekmények elvégzése indokolt. A nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda teljesíti” – közölte Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

Lemondásra szólította fel a ma már miniszterként ügyködő Rogán Antalt az egyik baloldali kis párt. A Párbeszéd Magyarországért szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője érezhetően nem tudja tisztázni magát a korrupciós vádak alól.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!