2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Tovább bujkál Lackner Csaba és Kránitz Krisztián

A kispesti MSZP-s drogpartik újabb részleteiről ír a Magyar Nemzet. A lap több, a felvételeken szereplő és megemlített közszereplőt is megkérdezett arról, hogy hajlandóak-e elvégeztetni egy drogtesztet. Karácsony Gergely közben bizonyítékok nélkül Fideszes politikusokat vádolt meg azzal, hogy Borkai Zsolthoz hasonló életvitelt folytatnak.

  • Tovább bujkál Lackner Csaba és Kránitz Krisztián

„Négyet kihúztam te meg egyet felszívtál belőle? Kettőt még feltolhatunk, aztán megyünk”

A Hír Tv és a Magyar Nemezt birtokába jutott kispesti felvételeken szó esik kábítószergyanús anyagok fogyasztásáról és birtoklásáról is. Lackner Csaba szocialista képviselő és ismeretlen társai például Joshiról, a dílerről beszélgetnek. A felvétel alapján a drogot áruló férfi nem keres pénzt az üzleten, mert a befolyó pénzekből a függőségét finanszírozza.

„Amikor engem felszokott hívni ugye amikor már be van szívva és tudod elfogyott a pénze, akkor elkezd üvöltözni, hogy „What the f..k?” tehát akkor ilyen nyomdafestéket nem tűrő módon.

Ez ki most a Kránitzot meséled?

Nem a Joshi.

Igen?

Hát hogy például függő a csávó tehát két három napot bír ki és utána neki muszáj hozzájutnia a dolgokhoz, ha nem akkor agresszívba átvált.

A Joshi?

Igen.”

Lackner és beszélgetőtársai a fehér poros feljelentést is szóba hozzák. Lackner szerint ő „játszik mindenféle hangszeren”, de képtelenség, hogy bármit is fel tudjanak mutatni. Lackner Csaba korábban feljelentette rágalmazásért Dódity Gabriella kispesti fideszes önkormányzati képviselőt, mert egy Facebook-poszt alatt elszabadultak az indulatok és a képviselőnő azt írta: „a saját fehér poros orrotoknál sem láttok tovább” Lackner elmondása szerint azon lamentált „Péterrel”, hogy ő vonja-e vissza a feljelentést, ugyanis nem tudtak arról, hogy milyen bizonyítéka van Dóditynak a kábítószer-fogyasztásra.

„Mondtam a Péternek, hogyha én most visszavonom, mi arra a garancia, hogy mondjuk a júliusi vagy augusztusi Kispestinfoban nem fogják ilyen hatalmas nagy címlapon lehozni: Lackner visszavonta a feljelentését - hogyis hívják - fehér poros kijelentés miatt. Mi a garancia mondom, Péter? Azt mondja igazad van.”

A felvételeken Somogyi László üzletember is szóba kerül, ő Somogyi Lászlóné újraválasztott önkormányzati képviselő volt férje.

„Elkezdtek b…szogatni amikor ott voltam nála a Somogyi Lacival, hogy én rendeljek nekik valamit. Kizavartak a kecóból, a Somogyi Lacival elmentünk nekik venni”

A Magyar Nemzet több a felvételeken szereplő és megemlített közszereplőt is megkérdezett arról, hogy hajlandóak-e elvégeztetni egy drog tesztet. Gajda Péter újraválasztott Kispesti szocialista polgármester közölte: áll a vizsgálat elé. A vasárnap újra képviselővé választott Lackner Csaba jogi képviselőjéhez irányította a lapot, míg Kránitz Krisztiánt nem tudták elérni.

"Karácsony Gergely: Én nem tudtam erről, viszont azt tudom, hogy a Fideszes polgármesterek egy jelentős része ilyen életformát él

Riporter: kik?

Karácsony Gergely: Hát most, ha lenne videófelvételem, akkor mondanám, de hogy mondjam, tehát, hogy ezek... minden botrány akkor működik, hogyha nem meglepő, hanem tulajdonképpen egy hétköznapi percepciót valósít meg"

A frissen megválasztott ellenzéki főpolgármester Fideszes politikusokat vádolt meg egy interjújában. A megválasztott ellenzéki főpolgármester azt mondta: több kormánypárti képviselő is úgy él, mint Borkai Zsolt.

"Bocsánat, az a videó azért mégsem olyan szórakoztató, mint a Borkais és akkor most finoman fogalmaztam"

Korrupcióval és kábítószer fogyasztással kapcsolatban Borkai Zsoltról nem került elő bizonyíték. Ellentétben a kispesti szocialistákkal, akik közül Lackner Csaba egyértelműen felismerhető a felvételeken. Karácsony hozzátette: a kispesti esetet Gajda Péter polgármesternek kell kivizsgálnia, és amennyiben megalapozott gyanú merül fel, akkor Lackner Csabának nincs helye a közéletben.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Lukács Sándor: "A kincs az az üzenet, amit át tudunk adni úgy a lelkekben minél tovább megmaradjon. És te, Gézus… ezeknek az üzeneteknek katartikus átadója voltál... A jó Isten legyen veled."
Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Jakab István rámutatott: A feliratkamara megerősítésre került, kamarai falugazdász hálózat megerősítésre került és a falugazdászok mint falugazdász szaktanácsadók végzik április elsejétől a munkájukat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!