2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:40

Tóth: Nincs szó paktumról

2017. június 19., hétfő 22:44, frissítve: kedd 08:12

Az MSZP frakcióvezetője azt hangsúlyozta Newsroom című műsorunkban, hogy csak akkor szavazzák meg a törvényt, ha az ő javaslatuk kerül a parlament elé – Tóth Bertalan szerint így nincs szó paktumról.

„Azt a törvényjavaslatot, amelyet a Fidesz beterjesztett, ugyanúgy nem szavazzuk meg. Mi ezt a csomagot leporoltuk, ez egy ajánlat, ebben mi nem kívánunk kompromisszumot kötni, vagy így elfogadja a parlamenti többség és ennek meglesz a támogatottsága és akkor tisztább kampány lesz Magyarországon, vagy pedig nemmel fogunk szavazni” – mondta a Hír TV-ben Tóth Bertalan frakcióvezető.

Az LMP társelnöke óva intette az MSZP-t, hogy belemenjen bármilyen kompromisszumba a Fidesszel, mert szerinte a kormánypárt csak azért hajlandó bizonyos pontokban engedni, hogy sikerüljön keresztül vinniük Orbán Viktor kifejezett kérését: az őt negatív színben feltüntető plakátok levételét.

„Az az ellenzék, amelyik belemegy abba, hogy a kormány mondja meg, mennyit beszélhet az ellenzék és hol, az az ellenzék nem nagyon méltó a győzelemre, tehát nagyon vigyázni kell, hogy ne a miniszterelnök mondja meg, hol lehet róla negatív reklám és hol nem lehet róla negatív reklám” – így Hadházy Ákos társelnök.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!