2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

„Történt valami a fideszes politikusokkal”

2017. április 21., péntek 08:29, frissítve: péntek 11:28

Az utóbbi hetekben történt valami a fideszes politikusokkal, mert egyre abszurdabb döntéseket hoznak, és egyre elképesztőbb magyarázatokkal állnak elő – mondta az Egyenesen Kálmán Olgával című műsorunkban Szabó Tímea.

A Párbeszéd parlamenti képviselője szerdán azt vágta a kormánypárti képviselők fejéhez: „maguk nem normálisak, minden jóérzésű ember behány maguktól”. Műsorunkban úgy fogalmazott, azért ragadtatta el magát, mert megvizsgálta, hogy milyen civil szervezetek jutnak külföldi támogatásokhoz, és azt látta, hogy a nagycsaládos, illetve beteg gyerekeket segítő egyesületek is az új törvény hatálya alá kerülhetnek.

„Ami igazán ijesztő, hogy új trend alakult ki az elmúlt hetekben, nyilván a CEU-törvény, a civiltörvény kapcsán: látszik, hogy elindult Orbán Viktor azon a nagyon is konkrét putyini úton, amelynek a vége a teljes diktatúra lehet. […] Ahogy a sakkban is látjuk előre a két-három lépést, itt is pontosan látni lehet, hogy melyik az az út, amelyre ráléptek, és hová fogunk eljutni” – fogalmazott.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!