2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Vezércikk 04:00

Toroczkai: Kidobtunk 15 milliárdot

2016. október 2., vasárnap 13:29, frissítve: vasárnap 16:24

Csongrád megyében magasabb a részvétel az országos átlagnál, de nem ott mentek el legtöbben szavazni, holott a migráció a térséget érinti leginkább.

A határ közelében fekvő Ásotthalom községet a Jobbik alelnöke, Toroczkai László irányítja polgármesterként, aki már leadta voksát. Az ellenzéki párt a kormány álláspontját osztja, ezért arra kérte szimpatizánsait, hogy járuljanak az urnákhoz, és szavazzanak nemmel.

„Egy kicsit úgy érzem, hogy kidobtuk az ablakon a 15 milliárd forintot, hiszen a Jobbik már régóta szorgalmazza és felajánlotta a támogatását az alaptörvénybe iktatáshoz vagy az úgynevezett alkotmánymódosításhoz. Én biztos vagyok benne, és egyértelmű, hogy az Orbán-kormány nem kockáztat, hiszen a megfelelő tájékoztatás alapján a magyar emberek döntő többsége nemet mond a brüsszeli diktatórikus akaratra, éppen ezért nem volt túl kockázatos a kormánynak ezt bejelentenie. És én biztos vagyok benne, hogy jövő héten a népszavazástól függetlenül ez az alaptörvény-módosítás megtörténik” – nyilatkozta Toroczkai.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!