2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A szabadság bolond körei 03:00

Tömeges bérlakásépítésbe kezdene a Jobbik

2017. május 23., kedd 11:37

Egy éven belül elindulhatna a Jobbik által szorgalmazott bérlakásépítési program – a párt frakcióvezető-helyettese szerint.

Z. Kárpát Dániel a Hír TV reggeli műsorában azt mondta, lakhatási szegénység sújtja Magyarországot, és a kivándorlásnak is ez az egyik motivációja, ezért szükség lenne egy átfogó otthonteremtési programra.

„Egy éven belül el lehet indítani, hozzá kell rendelni 60-80 milliárdnyi költségvetési forrást, az egytizedét körülbelül annak, amit homályos célokra elkülönített most a kormány, és majd aztán egy biankó csekkel, saját felhatalmazás alapján el akarják költeni. Az egyik láb a félmillió üresen álló ingatlan feltérképezése, és abból több tízezer visszahozása bérlakásként a magyar életbe, egy éven belül realizálható, vagy elindítható és már eredményekkel kecsegtető feladat. A bérlakások tömeges építése, magyar minőségi kivitelezőkkel, magyar beszállítórendszerrel, amennyire lehet, és a lehető legnagyobb arányban magyar alapanyagokból” – összegezte az országgyűlési képviselő.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!