Tízmilliós kárt okozott az MSZP-s polgármester? + Videó

KK, 2012. június 7., csütörtök 18:52
Hűtlen kezeléssel gyanúsította meg Ajka szocialista polgármesterét a Komárom-Esztergom megyei rendőr-főkapitányság.

A nyomozók szerint Schwartz Béla 10,7 millió forintos kárt okozott az önkormányzatnak, amikor szerződést kötött egy korábban már átadott járdaszakasz megépítésére. A járdát egy másik beruházáshoz kapcsolódóan 2008 márciusában elkészítették és átadták. A polgármester ennek ellenére májusban leszerződtetett egy kivitelezőt, egy hónappal később pedig az összeg kifizetését is jóváhagyatta a képviselő-testülettel.

A Hír Televízió úgy tudja, a munkát az egyik helyi MSZP-tag tulajdonában álló építési vállalkozás végezte el. A cég vezetőjét, a tévé értesülése szerint szintén meggyanúsították csakúgy, mint az építési osztály vezetőjét. A híradó értesülései szerint az ügyben további gyanúsításokra lehet számítani.

Tízmilliós kárt okozott a szoci polgármester?

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 5 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása