2024. 05. 14. Kedd Bonifác napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Szilveszterkor hagyhatja el az árhullám Magyarországot + videó

Lassan vonul le az árhullám a Dunán. Jelenleg az alsó szakaszokon másodfokú árvízvédelmi készültség mellett tetőzik a folyó, de a szakemberek továbbra is lassú apadást várnak.

  • Szilveszterkor hagyhatja el az árhullám Magyarországot + videó

Eddig sem emberélet, sem lakóingatlan nem került veszélybe, és az előrejelzések azt mutatják, hogy szilveszterre elhagyja az országot az áradás.

Vasárnap reggeltől újra járható lesz autóval mindkét dunai alsó rakpart – közölte nem sokkal ezelőtt a Főpolgármesteri hivatal. A közlemény szerint a vízszint csökkenés lehetővé teszi, hogy szombaton reggel elkezdjék a takarítást, és vasárnapra átadják a forgalomnak a rakpartokat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Százakat vettek őrizetbe Törökországban

Százakat vettek őrizetbe Törökországban

A török hatóságok 544 embert vettek őrizetbe, mert a gyanú szerint kapcsolatban állnak Fethullah Gülen muszlim hitszónok betiltott mozgalmával - közölte kedden Ali Yerlikaya török belügyminiszter az X-en.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nokiás dobozos Hagyó egykori embere is a Gyurcsány–Karácsony-listán

A nokiás dobozos Hagyó egykori embere is a Gyurcsány–Karácsony-listán

A Karácsony Gergely által vezetett Gyurcsány-listán szerepel az a Czeglédy Gergely is, aki valaha Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes irodavezetője volt. A listán való szerepeltetését sokan furcsának tartják, hiszen a jogerősen is elítélt Hagyó tevékenységéhez Budapest egyik legkorruptabb időszaka kötődik - mutat rá a Magyar Nemzet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!