2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Szilágyi Áron: Szenvednem kellett

,

2016. augusztus 23., kedd 11:28, frissítve: csütörtök 07:47

Amit elterveztek az edzőjükkel, végre is hajtották – értékelt Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnokunk Riót követően, akivel Horti Gábor a Középkezdésben készített exkluzív interjút. A teljes beszélgetést pénteken láthatják 20.30-tól a Hír TV műsorán.

„Egyszerűen arról volt szó, belülről éreztem, hogy nem az az állapot jött el, mint Londonban, ott szinte ösztönszerűen tudtam reagálni a nehezebbnél nehezebb szituációkra, egy olyan ihletett állapotba kerültem, hogy bármi probléma adódhatott, sikerült valahogy megoldanom” – árulta el a sportoló.

Rióval kapcsolatban úgy fogalmazott: „Ott szenvednem kellett, izzadnom kellett, volt ott hosszú asszóm, szoros csörtém, volt, hogy az ellenfelek vezettek ellenem, volt, hogy én vezettem, de hirtelen elszállt az előny. Sok-sok olyan helyzet adódott, amelyet kezelni kellett. Ha nem jött is az az ihletett állapot, mint Londonban, így is sikerült megoldanom a különböző helyzeteket” – vélekedett a Középkezdésben Szilágyi.

Az interjúban kitért a Rio utáni időszakra, azt mondta, végre hosszabb beszélgetésekre is van ideje azokkal, akiknek sokáig kellett őt nélkülözniük, és akiket ő is sokáig nélkülözött a felkészülési időszakban. „Jó egy picit itthon lenni” – mondta a kardvívó.

A teljes interjút megtekinthetik a Hír TV Középkezdés című műsorában augusztus 26-án, pénteken 20.30-tól!

Szilágyi Áron klubja, a Vasas SC bizonyult messze a legeredményesebb magyar sportklubnak a riói olimpián.  A Magyarország élőben vendége Markovits László klubelnök volt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!