Sziget: Ausztriában találták meg az eltűnt férfit

LM, 2012. augusztus 16., csütörtök 10:19, frissítve: csütörtök 10:45
Ausztriában találták meg a Sziget fesztiválon múlt héten eltűnt amerikaifoci-edzőt. Sződy Ferenc családja a csapat menedzserével közölte a hírt.

A férfi múlt hét szerdán a Hajógyári-szigetre indult szórakozni, de utána nem ment haza. A BRFK nyomozást rendelt el Sződy Ferenc eltűnése miatt. A csapat az egyik közösségi oldalon keresztül próbálta megtalálni az edzőt. Végül egy ausztriai sportklubtól azt az információt kapták, hogy az egyik kórházban fekszik a férfi. Zavart volt, és nem emlékezett arra, hogy hogyan került Budapestről Ausztriába. Az edzőt családja holnap hozza haza, és itthon fogják tovább kezelni.

Sziget: Ausztriában találták meg az eltűnt férfit

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 1 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása