2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:30

Szerelmi csalódása miatt megkéselt egy pedofilt

2017. június 26., hétfő 12:59, frissítve: hétfő 12:59

A Pécsi Törvényszéken megkezdődött annak a nőnek a pere, aki egy szerelmi csalódás miatt bosszúból megkéselt egy pedofil hajlamú férfit. Társkeresőn ismerkedett meg vele, majd négy alkalommal megszúrta.

A most 19 éves vádlott korábban pszichiátriai kezelésre is járt azután, hogy 6 éve szakított egy nála idősebb nővel. Később ez az élmény késztette arra, hogy bosszút álljon egy pedofilon. Az interneten hamis profilt hozott létre, ahol 14 évesnek adta ki magát, így ismerkedett meg az egyik baranyai faluban élő sértettel. A férfit meglátogatta lakásán, majd mikor az elaludt, a lány négyszer megszúrta a felsőtestén. A férfi nem engedett mentőt hívni, mert a lány kora miatt attól félt, hogy őt is felelősségre vonják. Végül elájult, ekkor értesítette a mentőket a vádlott.

„A hasat ért szúrás a hasüreget megnyitotta. Megsértette a vastagbelet ellátó verőeret, mely jelentős vérvesztést okozott. A sérülés közvetlen életveszélyes volt. A súlyosabb, akár halállal végződő állapotot a gyors ész szakszerű orvosi beavatkozás hárította el” – ismertette Tóth László ügyész.

A vádlott nem tett vallomást, Antal Gábor bíró a nyomozati jegyzőkönyvben rögzítetteket olvasta fel: „Nem nagyon erősen szúrtam. Életemben most szúrtam élő testbe. Nem tudtam, milyen erővel is kell használni a kést, az biztos, hogy a halálát nem akartam. Mint mondtam, egyáltalán nem erőszakoskodott velem, de nem érdekelte az, hogy kiskorú vagyok, tehát úgy gondoltam a szúráskor is, hogy egy pedofilt leckéztetek meg.”

A tárgyalás szakértők meghallgatásával folytatódik. A lány akár 8 évet is kaphat tettért.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!