2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Szerelemféltésből gyilkolhatott a rendőr

Szerelemféltés állhat a Szigetszentmiklóson történt rendőrgyilkosság mögött – jelentette a Hír TV helyszíni tudósítója.

Egy rendőr meghalt, egy másik pedig életveszélyesen megsebesült eddig tisztázatlan körülmények között Szigetszentmiklóson. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság két munkatársát egy bejelentés után találták meg lakásukon, ahol a két egyenruhás együtt élt. A helyszínt már hajnalban ellepték a rendőrök, amikor a tragédia feltehetően történt. Egyelőre az sem ismert, hogy ki tehetett bejelentést.

Fotó: MTI

A Pest Megyei Főügyészség szóvivője az MR1-Kossuth rádió 180 perc című műsorában megerősítette: a tragédia hátterében szerelemféltés állt. Kállai Gábor beszámolt arról, hogy éjszaka találkozott a nő és a férfi, akik korábban kapcsolatban voltak. Az eddigi adatok szerint vélhetően egyikük helyre akarta állítani a kapcsolatukat, ez vezetett a bűncselekményhez. A nővel sok késszúrással végzett a férfi, majd maga ellen fordította a kést, és többször a mellkasába szúrta. Kállai Gábor elmondta: a férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, de már stabil állapotban van.

Nyomozóként dolgoztak


Az ügyészség közben megindította az eljárást a férfival szemben. Kállai Gábor azt is közölte: a 35 éves nő és a férfi is a szigetszentmiklósi rendőrség hivatásos nyomozója volt.

Pintér már délutánra pontos információkat vár

Pintér Sándor belügyminiszter még a délután folyamán pontos információkat vár a helyszínről. A belügyminiszter péntek délelőtt rendőröknek adott át önkormányzati tulajdonú lakásokat Budapesten. A sajtótájékoztatón a gyilkossággal kapcsolatban azt mondta: „valószínű, magánéleti problémára keresték így a megoldást, ami nagyon helytelen”. Mint hozzátette, nagyon bízik abban, hogy még délután pontos információkat kapnak a helyszínről és talán kihallgatható állapotba kerül az ügy életben maradt sérültje is.

A Hír TV helyszíni tudósítója arról is beszámolt, hogy továbbra is tart a helyszíni szemle, a lépcsőházat két rendőr őrzi, és két újabb nyomozó is érkezett.

Egy a házban lakó idős úr elmondta, a pár már több éve élt ott, de viszonyuk megromlott, és a férfi elköltözött. Ő úgy tudja, egy 4-5 éves gyermekük is van.

Fotó: MTI

 

Fotó: MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így riogat Pikó András + videó

Így riogat Pikó András + videó

A VIII. kerületi baloldali polgármester valótlanságokat állít az Nemzeti Közszolgálati Egyetem fejlesztésével kapcsolatban - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté kiemelte: Pikó András a 2019-es kampányát is hazugságokra alapozta, ezt ismételné meg idén is.
Emlékük legyen áldott + videó

Emlékük legyen áldott + videó

A Parlamentben is megemlékeztek a holokauszt magyarországi áldozatairól. 1944-ben ezen a napon, április 16.-án kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása. A Mazsihisz elnöke emlékeztetett, a zsidókat ma Izraelben érő véres támadások után ismét magasra csapott az antiszemitizmus lángja a világban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!