2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Stadionmutyit sejt az MSZP

2017. június 26., hétfő 16:56

Törvénytelenül hosszabbítottak szerződést a szombathelyi stadionnál – állítja az MSZP helyi szervezete.

Ipkovich György önkormányzati képviselő szerint a város közgyűlése nélkül hosszabbították meg ötven nappal az építkezés befejezésének határidejét, miközben a majdnem ké thónapos csúszás miatt másfél milliárd forintos kötbért kellett volna kivetni a kivitelezőre.

A politikus azt is megjegyezte: a beruházásra rengeteget költenek, miközben nem megfelelő minőségű alapanyagokat és berendezéseket használnak.

„Szeretnénk azt tudni, hogy a máshonnan hozott kivitelezők az épületgépészet, egyéb berendezések kapcsán valóban azt építették-e be, ami a költségvetésben is a pályázati kiírásban is szerepelt. Ezek a kérdéseink lennének. Egy tizenötmilliárdos beruházásnál, úgy gondoljuk, hogy maga a nagyság nem indokolja azt, hogy a közpénzeket ne figyeljük, tehát a közpénzek útját ne kísérjük figyelemmel. Az a gyanúnk, hogy itt bizony elvesztette a közpénzjellegét jó néhány milliárd forint, és ezt szeretnénk utána vizsgálni, megvizsgálni, megnézni, hogy hova kerültek, és miért” – nyilatkozta az MSZP-s Ipkovich György.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!