2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Schmuck Erzsébet megy, Szél Bernadett jön

,

2017. január 23., hétfő 21:38, frissítve: kedd 08:50

Február 16-ával távozik az LMP ötfős frakciójának éléről Schmuck Erzsébet – tudta meg a Magyar Nemzet.

A politikus a lapnak azt mondta, ő és az ökopárt elnöksége is azt látta hasznosnak, ha ezentúl a hálózatépítést és a holdudvar életre hívását segíti. Schmuck szűk fél éve került a képviselőcsoport élére, helyét várhatóan Szél Bernadett társelnök veszi majd át a tisztújítás után.

Sallai R. Benedek a Reggeli járatban azt mondta, azt remélik, hogy Schmuck Erzsébet jövőbeni munkájával hozzájárul az LMP népszerűségének növeléséhez.

„Egy ilyen pici frakcióban nincs súlya a frakcióvezető személyének, jóformán csak az, ki írja alá a országgyűlési iratokat. Schmuck Erzsébet nemrégiben bekerült az országos elnökségbe, nagyon nagy legitimitású vezető, nagyon sokan szeretik és kedvelik, egy nagyon jó asszony, nagyon bölcs, és arra számítunk, hogy hozzájárul ahhoz, hogy a Lehet Más a Politika, akár már idén őszre, a legnépszerűbb ellenzéki párt legyen. Nagyon szeretnénk, hogyha az LMP erősödni tudna mindenütt a vidéken, és nagyon számítunk ebben Schmuck Erzsébet segítségére” – fejtette ki a zöldpárti képviselő.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!