2024. 08. 10. Szombat Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Komment 15:50

Belföld

Schmidt Mária: Ez egy nagyon veszélyes pillanata a világtörténelemnek + videó

Mi a célja Orbán diplomáciai hadjáratának? címmel közölt cikket a PestiSrácok.hu, mely online lap voltaképpen egy Schmidt Mária interjút adott közre ezzel a címmel.

  • Schmidt Mária: Ez egy nagyon veszélyes pillanata a világtörténelemnek + videó

Mindenki láthatja, hogy Orbán Viktor megtesz mindent, amit lehet és még annál is többet a béke érdekében. Nagyon-nagyon rossz dolog ez a háború, furcsa számomra, hogy sokan bagatellizálják ezt a kérdést, pedig mindenféle tekintetben kihat az életünkre. Nem is tudjuk felmérni, hogy ha majd egyszer vége lesz, akkor mennyi ideig fogja meghatározni a mindennapjainkat az a feltételrendszer, ami a háború után kialakul – mondta a Schmidt Mária történész professzor, a Terror Háza Múzeum és a XXI. Század Intézet főigazgatója a PestiSrácok.hu Mi kérdezünk című podcastjában, Huth Gergellyel beszélgetve.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szeptembertől indul az új pedagógusi értékelési rendszer + videó

Szeptembertől indul az új pedagógusi értékelési rendszer + videó

"Akik sz osztályra jobban odafigyelnek vagy akár tanórán kívül is több programot szerveznek, akik szívűket-lelküket beleadják a tanításba, a nevelésbe, azok számára egy pluszbér lehetőség is megynyíljon. Ennek egy fontos felülete az az informatikai felület, ami idén nyáron megnyílt." Így beszélt Rétvári Bence államtitkár.
A Tisza Párt egy kaotikus politikai formáció + videó

A Tisza Párt egy kaotikus politikai formáció + videó

Fodor Gábor hozzátette: "A szomszédos fővárosokat mondhatja az ember és akkor elkeseredve látja, hogy hát istenem most megint jön néhány év mert mindenkinek az lesz az érdeke, amiről előbb beszéltünk, hogy elhúzódó válság legyen és csak megy megy lefelé a főváros."Elamortizálódik. Ez azért egy nagy baj szerintem.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!