2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Saját államtitkára cáfolta Balogot Kötcsén

2017. szeptember 2., szombat 13:50, frissítve: szombat 14:14

A lombikprogramot nem, az elmúlt hét év eredményeit viszont górcső alá veszik a 16. Polgári Pikniken Balog Zoltán tájékoztatása szerint. A humánminiszter államtitkára mást mond.

Az elmúlt hét év eredményeinek megvédése lesz a fő téma ma a Somogy megyei Kötcsén a 16. Polgári Pikniken, amelynek fókuszában a család és a keresztény értékek védelme áll. Erről Balog Zoltán humánminiszter, az esemény házigazdája beszélt a találkozót megelőzően.

– A lombikprogram téma lesz-e?
– Nem
– Miniszter úr, mi lesz a fő üzenet?
– Az, hogy hét év kormányzás után mi az, amit meg kell védenünk ahhoz, hogy továbbra is sikeresek tudjunk lenni. Két ajándékot hoztam, bemutatjuk ezt a könyvet, melyet sehol nem lehet kapni, mert elvitték, mint a cukrot, most jött ki a nyomdából. Próbáltunk mindent, amit a családpolitikában tettünk összefoglalni. Arról fogunk beszélni, hogy mi a tétje a küzdelmünknek, például Brüsszel is, hogy egy olyan országban élhessünk, amelyik gyarapodik, és minden, amit elértünk az elmúlt 7 évben, ne kerüljön veszélybe.

(Balog Zoltán humánminiszter)

Mint arról tudósítónk beszámolt, Balog államtitkára, Novák Katalin rögtön meg is cáfolta azt, amit az emberi erőforrások minisztere mondott, és újságírói kérdésre azt felelte: biztos, hogy szóba fog kerülni.

Ez történt

Az emberi erőforrások minisztere szerdán a lombikbébiprogram bővítését jelentette be, amely elmondása szerint már egy régen előkészített döntés eredménye. Eddig csupán három beültetést támogatott az állam, amennyiben az első próbálkozás sikerrel járt, még kettőt használhattak fel a szülők. Bővebben>>>

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!