2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 05:00

Ruhát cserélt a támadás után a Teréz körúti robbantó

2016. október 11., kedd 16:10, frissítve: csütörtök 12:21

Újabb videót tettek közzé a Teréz körúti robbantóról. A térfigyelő kamera által készített felvételen az elkövető más ruhát visel, mint a korábban nyilvánosságra hozott képeken.

A keresett személy az elkövetés előtt, illetve azt követően egy ideig a fején egy világos színű (homok vagy világosszürke) horgászkalapot viselt, melyen a logó nem kivehető, valamint egy sötétkék színű, kapucnis, ez idáig azonosítatlan márkájú, pamutnak tűnő felsőruházatot, és egy szürke színű, oldalzsebes nadrágot. A feltételezett elkövető lábán egy fekete-szürke színű, fehér fűzős, feltehetően túracipő volt. A férfi a hátán egy kék színű, az Aldi áruházlánc által forgalmazott, feltehetően ott vásárolt hátizsákot vitt.

A feltételezett elkövető a robbantást követően megváltoztatta ruházatát. A horgászkalapot egy – feltehetően Decathlon áruházban vásárolt – Quechua Cat for Dark Blue 2012 G1  típusú baseball sapkára cserélte, és a sötétkék kapucnis felsőre egy piros színű széldzsekit húzott.

A férfi szeptember végi robbantásával két rendőrt súlyosan megsebesített egy házi készítésű bombával a budapesti Teréz körúton. Az elkövetőre 10 milliós nyomravezetői díjat tűzött ki az országos rendőrfőkapitány.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!