2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Rosberg: Jól szórakozom Budapesten

2016. július 22., péntek 11:29

Nico Rosberg szerint csak izgalmasabb lesz a Forma–1 a Lewis Hamiltonnal folytatott csatájától, amelynek nem ritkán ütközés a vége. A Mercedes világbajnoki éllovas pilótája a Magyar Nagydíjra készülve a Hír Televíziónak azt mondta: akár az utolsó futamig is nyitott lehet a harc a vb-címért.

Jól öltözött hölgyek és urak a Deák Ferenc utcai Fashion Streeten, a Hugo Boss üzletének újranyitásán. A rendezvény sztárvendége a Boss által szponzorált forma–1-es Mercedes-istálló egyik pilótája volt: az a Nico Rosberg, aki jelenleg 1 ponttal vezeti a világbajnokságot csapattársa, Lewis Hamilton előtt.

A hétvégi Magyar Nagydíjra készülő Rosberg a Hír Televíziónak elmondta: bár még sosem állt a dobogón a Hungaroringen, szeret Magyarországra jönni.

„Jól szórakozom itt a barátaimmal. Nagyon gyakran eljönnek a versenyre, és töltünk egy kis időt Budapesten, elmegyünk szombat este vacsorázni, és jól mulatunk” – mondta Nico Rosberg.

A német pilóta szerint lehetséges, hogy csak az utolsó futamon dől el a világbajnoki cím sorsa.

„Azért remélem, hogy nem így lesz, jó lenne előbb lezárni a dolgot. De meglátjuk, ez mindig kemény harc, szóval biztos vagyok benne, hogy sokáig el fog tartani” – jelentette ki a Mercedes forma–1-es pilótája.

Rosberg úgy látja, a Forma–1-et csak izgalmasabbá teszi a Hamiltonnal folytatott kiélezett csatája, amelynek nem ritkán ütközés a vége.

„Ő talán ösztönösebb pilóta, én pedig racionálisabb vagyok, jobban kiszámítom a cselekedeteimet. Két szenvedélyes versenyző vagyunk, akik a végletekig harcolnak egymás ellen, hogy megnyerjék a versenyeket, ez egy nagy csata” – vélte a pilóta.

A 31 éves Rosberg, aki nemrég újította meg szerződését a Mercedesszel, elmondta, a visszavonulásra még nem gondol, de tervei már vannak a Forma–1 utáni időszakra: felesége ibizai fagylaltozója mellett neje ingatlanüzletébe is szívesen beszállna.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!