2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Rogánék ügyvédje is a letelepedésikötvény-bizniszben

,

2017. július 28., péntek 15:08, frissítve: péntek 15:14

Rogán Antal és Habony Árpád közös ügyvédje intézi az egyik letelepedési kötvényt forgalmazó társaság hivatalos ügyeit – erről a Magyar Nemzet írt a Fővárosi Cégbíróságnál leadott dokumentumokra hivatkozva.

A lap szerint Kosik Kristóf annak az Arton Capitalnek dolgozik, amelynek egyetlen tulajdonosa a propagandaminiszter egyetemi évfolyamtársa. A két másik tulajdonos nem sokkal azután szállt ki a gazdag migránsoknak tartózkodást intéző cégből, hogy betörtek az irodájukba, és elvittek hatszázmillió forintot, illetve egy a kötvényügyletek dokumentumait tartalmazó adathordozót.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Hír TV kérdésére azt mondta: a Rogán Antal vezette tárca semmilyen kapcsolatban nem áll a céggel.

„A Miniszterelnöki Kabinetiroda semmilyen formában nem foglalkozik a letelepedési kötvények ügyével, ezért én sem követem, hogy a közvetítő cégek – hogyha jól értem, akkor ön egy cikkre utal, amely ma született ebben az ügyben – milyen jogi képviselettel rendelkeznek. Azt már sokszor elmondtuk, hogy a letelepedésikötvény-program pénzt hozott az országba, és nem vitt” – nyilatkozta Dömötör Csaba.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!