Rendőröknek kellett megvédeni Dániel Pétert + Videó

WL, 2012. május 20., 20:17, frissítve: hétfő 11:51
A rendőröknek kellett megvédeni a tüntetőktől Dániel Pétert, aki a Terézvárosi Liberális Klubban tart vasárnap este előadást.

A Gyurcsány Ferencet támogató ügyvéd a hét elején azzal került be ismét a hírekbe, hogy vörös festékkel leöntötte a Somogy megyei Kerekiben felállított Horthy-szobrot.

A főleg jobbikosokból álló felháborodott tömeg megpróbálta számon kérni Dániel Pétert a rongálás miatt, de a rendőrök sorfala mögül az ügyvéd nem válaszolt semmire, így a Hír TV riporterének kérdéseire sem.

A rendőrök a bejárat elől végül kiszorították a tüntetőket, információink szerint eközben egy idős asszonyt előállítottak.

Rendőröknek kellett megvédeni Dániel Pétert

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 18 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása