2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Rátámadtak az Index újságírójára

2017. október 16., hétfő 17:13, frissítve: hétfő 17:13

Vasárnap este a Király utcai KFC gyorsétterem biztonsági őre többször is megütötte Szabó Zoltánt, miután az újságíró számonkérte a panaszkönyv hiányát az üzletvezetőtől.

Az érintett Facebook-bejegyzéséből derült ki, hogy vasárnap este az Index újságírója és tartalomfejlesztési vezetője összetűzésbe keveredett a Király utcai gyorsétterem egyik biztonsági őrével.

Szabó Zoltán elkérte a panaszkönyvet, miután az eladó állítólag lekezelően viselkedett vele. A kiszolgáló ezt megtagadta tőle, ekkor hívatta oda az üzletvezetőt, aki a hivatalos dokumentum hiányában egy üres A4-es lapot helyezett elé.

Az újságíró ismét a panaszkönyvet kérte, ekkor jelent meg az Amrest Kft. biztonsági őre, aki kihajította őt az utcára, majd úgy megütötte, hogy vérezni kezdett. Ekkor vette elő mobiltelefonját, visszament az üzletbe, és filmre vette, ahogy ismét kidobják, és néhány ütést követően földre küldik, majd kihívta a rendőrséget.

 

Az Index megkereste a KFC-t üzemeltető céget. Juhász Nándor, a cég marketingvezetője a portálnak elmondta: azonnali, teljes körű belső vizsgálatot indítottak az ügyben, aminek része, hogy a sértettet is meghallgatják. Juhász aggasztónak nevezte a történteket.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!