2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Rágalmazásért perli Budai Gyulát a DK

2017. október 11., szerda 18:40, frissítve: szerda 22:12

Az egykori elszámoltatási biztos állította, Czeglédy Csaba Gyurcsány Ferenc strómanja volt. Az egykori kormányfő visszautasítja a vádakat.

Rágalmazási pert indít Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő ellen, és sajtó-helyreigazítást is kezdeményez a Demokratikus Koalíció.

A párt ezt arra reagálva közölte, hogy Budai Gyula sajtótájékoztatóján azt mondta, a Czeglédy Csaba által üzemeltetett bűnszervezet mögött Gyurcsány Ferenc és a baloldal áll. Czeglédy Csaba nem más, mint a volt kormányfő és a baloldal strómanja.

A DK reagálásában azt írta, van, ami nem változik a Fidesznél: ha valaki érdemi politikai ellenfele Orbán Viktornak, akkor azt minden eszközzel le kell járatni. Gyurcsány Ferenc pártelnök visszautasítja és határozottan cáfolja a vádakat, és rágalmazási pert indít Budai Gyulával szemben – közölte a párt, megjegyezve, a pert Czeglédy Csaba ügyvédi irodája viszi, ahogy számtalan korábbi esetben is.

A Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője azt közölte szerdán, hogy három újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe a Czeglédy-ügyben. Az ügyészség kezdeményezte a Humán Operátor Zrt. egykori alkalmazottainak előzetes letartóztatását.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!