2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 03:00

Programot hirdetett a Momentum

2017. október 15., vasárnap 18:54, frissítve: vasárnap 19:50

A tizenkét fejezetből álló dokumentum reformokat ígér az egészségügy, az oktatás, az adó- és a bérpolitika, az európai politika, a menekültválság kezelése, illetve a közigazgatás területén.

Bemutatta választási programját a Momentum mozgalom. A tizenkét fejezetből álló dokumentum reformokat ígér az egészségügy, az oktatás, az adó- és a bérpolitika, az európai politika, a menekültválság kezelése, illetve a közigazgatás területén. Fekete-Győr András beszédében bírálta a jelenlegi pártokat, amelyek szerinte az eltelt 27 évben semmi nem tettek Magyarország felemeléséért. A programhirdetésen ott volt több baloldali párt képviselője, és felszólalt többek között Bod Péter Ákos volt jegybankelnök, Kincses Gyula volt egészségügyi államtitkár és Raskó György agrárközgazdász is.

„A legtöbb párt le is mondott az szakmailag megalapozott programról. A magyar politika, igénytelen és felelőtlen lett, mi teljese másként gondolkodunk, szerintünk a legkevesebb, hogy egy párt írásba adja, hogy mit tenne ha lehetőséget kapna a kormányzásra. Minden más csak ezután jöhet, a Momentumnak alapvetés, hogy egy párt poltikáját a programja határozza meg. Vannak pártok akik úgy akarnak jelöltekről tárgyalni sőt úgy állatanak kormányfő-jelölteket, hogy nem is tudjuk mi a programjuk” – jelentette ki a Momentum elnöke.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!