2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Portik–Rogán „kapocs”: ez még kormányválsághoz is vezethetne

2016. június 29., szerda 18:58

Mindenkinek az lenne az érdeke, ha kivizsgálnák Portik Tamás Rogán Antallal kapcsolatban megfogalmazott vádjait – a Jobbik szerint.

Az ellenzéki párt országgyűlési képviselője, Szilágyi György közölte: összegyűlt a szükséges számú aláírás egy parlamenti vizsgálóbizottság felállításához, azonban kétségesnek tartja, hogy a kormánypárti politikusok támogatják-e a tárgysorozatba vételt. A jobbikos politikus megjegyezte: a kijelölt bizottság valószínűleg az az igazságügyi bizottság lenne, amelynek elnöke a KDNP-s Rubovszky György, aki a vádak alapján érintettje lehet az ügynek, ugyanis a nyomott értékbecslést végző cég tulajdonosa és külsős szakértőként dolgozott az V. kerület elidegenítési bizottságának.

„Sajnos ezek között a képviselői aláírások között sem a Fidesz, sem a KDNP képviselői nem szerepelnek, hiába kértük őket, hogy írják alá, még csak válaszra sem méltattak minket, tehát valószínűleg a Fidesz és a KDNP úgy gondolja, hogy egy ilyen súlyos ügy, ami egyébként egy jogállamban úgy érzem, hogy még kormányválsághoz is vezethetne, az ő véleményük szerint ezt nem kell kivizsgálni” – emlékeztetett Szilágyi György országgyűlési képviselő.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!