2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Pokémon: Z. Kárpát a való világra esküszik, Molnár játékfüggő

2016. július 23., szombat 19:43, frissítve: szombat 19:46

Játékfüggő az MSZP elnöke. Vadásznak a Gyurcsány-pártban is, a Jobbik alelnöke viszont a való világra esküszik.

A Demokratikus Koalíció szóvivőjét kerülik a pokémonok, főnöke irodájánál viszont láttak már zsebszörnyet. Gyurcsány Ferenc a Facebookon osztotta meg, hogy miközben ő Kötcsén nyaral, kollégái Pesten vadásznak. „Ezzel akart reagálni arra, értesül arról, hogy az emberek egy részét ez valamiért foglalkoztatja, és jelezte, hogy tud a jelenségről, de persze nem veszi komolyan” – mondta Gréczy Zsolt DK-szóvivő.

A Jobbik is megosztott egy képet a közösségi oldalán, az egyik aláírásgyűjtő standon vicsorgott egy pokémon. A párt alelnöke szerint nem a cukiságkampány része, hogy beszálltak a szörnykeresésbe. „Engem is megkerestek telefonon, hogy kifejlesztenének egy olyan alkalmazást, amelynek értelmében jobbikos és fideszes pokémonokat lehetne összeereszteni és harcoltatni. Én magam inkább a való világ híve vagyok, és egy valódi edzőteremben szoktam hasonló tevékenységet folytatni. Erre biztatnék mindenkit ezúton is. Látható, hogy a nyár bizonyos energiákat kicsap, kicsatornáz emberekből, de én a való életben is a valódi beletett munkában hiszek, általában annak szokott eredménye születni” – közölte Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő.

Az MSZP elnöke vadászmezőn tartott sajtótájékoztatót – egy pokémon is részt vett rajta. Molnár Gyula szívesen beszállna a játékba, de erőit a párt újraszervezésére összpontosítja. „Játékfüggő vagyok, ha valamit elkezdek, akkor nagyon nehezen hagyom abba, és most van fontosabb dolgom, mert a párttal kell foglalkoznom. Viszont az ifjúsági szervezetünk jelezte, hogy bizonyos MSZP-irodákban el fogunk helyezni pokémongyűjtő pontokat, aki pokémonrajongó, az innentől kezdve az MSZP helyi irodáiban is tud élni az élvezetnek” – közölte a szocialisták elnöke.

A zsebszörnyvadászat az Egyesült Államokból indult, és néhány hét alatt világőrület lett belőle. A pokémongyűjtők nemegyszer annyira belefeledkeznek a játékba, hogy önmaguk és mások életét is veszélyeztetik. Figyelmetlenségük nem egy balesetet okozott már. A magyar katasztrófavédelem is óvatosságra int.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!