2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Pintért és Lázárt kérdezték az esetleges magyar szálról

2017. augusztus 21., hétfő 15:29, frissítve: hétfő 15:47

Válaszokat vár Pintér Sándortól és Lázár Jánostól az elmúlt napok terrortámadásai után a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke.

Molnár Zsolt többek között arról érdeklődik a szakszolgálatoknál, hogy van-e tudomásuk magyar szálról a merényletekben, illetve hogy van-e a támadásoknak közvetlen hatása Magyarország nemzetbiztonságára.

„A mai napon írásban, levélben fordultam Pintér Sándorhoz és Lázár Jánoshoz, hiszen azok a tragikus események, amelyek Spanyolországban és Finnországban történtek, azokkal kapcsolatban egy részletes tájékoztatást kértem tőlük, hogy van-e magyarországi szála a történteknek, illetve hogy van-e olyan információjuk, amely Magyarország nemzetbiztonsági helyzetét érintheti. És természetesen, a hosszú évek óta Magyarországgal összefüggésbe hozott Salah Abdeslammal kapcsolatosan a francia rendőrség megkereséssel fordult Magyarországhoz, és ezzel kapcsolatosan kértem a miniszter urakat, hogy tájékoztassanak, mit kell tudni, hiszen két éve van napirenden az ő tevékenysége, aki ugye több nemzetközi terrorcselekménnyel összefüggésbe hozható” – közölte Molnár Zsolt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!