2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál 22:00

Belföld

Pénzeső: két nap alatt közel háromszázmillió forint prémiumot osztott szét Karácsony Gergely

Nyáron, két nap leforgása alatt megközelítőleg háromszázmillió forintot osztott szét prémiumként Karácsony Gergely – tudta meg a Magyar Nemzet. A lap információi szerint a folyton pénzszűkét emlegető Karácsony titokban csaknem ötven vezetőnek hagyott jóvá egyenként is milliós extra juttatásokat.

  • Pénzeső: két nap alatt közel háromszázmillió forint prémiumot osztott szét Karácsony Gergely

Újabb részleteket tárt fel a Magyar Nemzet a fővárosi prémiumbotrányban. A lap korábban kérdéseket intézett Karácsony Gergely hivatalához azt tudakolva, pontosan mely fővárosi vezetőknek és mekkora prémiumot hagyott jóvá idén a főpolgármester.

A Városháza közérdekű adatigénylésnek tekintette a  megkeresést és azt a megfelelő helyre továbbították. A hivatalos válasz megérkezése előtt ugyanakkor a Magyar Nemzet megtudta:

ha az önkormányzat embereinek kell prémiumot adni, akkor nem zavarja Karácsony Gergelyt Budapest pillanatnyi anyagi helyzete.

A lap információi szerint ugyanis

a főpolgármester titokban, két nap alatt, július 20-án és 21-én majdnem ötven fővárosi vezetőnek hagyott jóvá prémiumot, a csaknem félszáz érintett pedig összesen 280 millió forintnál is többet tehet zsebre.

A premizáltak között a kulturális, a színházi élet több döntéshozója mellett számos önkormányzati cégvezető is megtalálható - írja a Magyar Nemzet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!