2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Pálinger: Ezt volt a legnehezebb feldolgozni + Videó + Képek

Nem kaptam meg a bizalmat az utolsó fél évben – így nyilatkozott a Stoppernek győri szezonjáról Pálinger Katalin. A visszavonuló kapus szerint gyakran indokolatlanul mellőzték a Rába-parti együttesnél. Pálinger a jövőben nem a kapuban, hanem a klubvezetésben bizonyítana és magánóvodát nyit Győrben.

Pálinger Katalin a Győrrel öt bajnoki és öt kupagyőzelemnek örülhetett, kétszer játszott a Bajnokok Ligája döntőjében is, de a legrangosabb európai trófeát nem sikerült elhódítania.

„Az utolsó fél évet nagyon nehezen kezeltem, be kell hogy valljam, nem a visszavonulásom miatt, hanem mert úgy éreztem, indokolatlanul vagyok mellőzve, és ez volt a legnehezebb talán, ezt feldolgozni, hogy így befejezni egy pályafutást, méltatlanul – fogalmazott a Stoppernek Pálinger Katalin. (…) – Nem kaptam meg azt a bizalmat, amit úgy gondolom, megérdemeltem volna, nem az elmúlt húsz év alapján, hanem a formám, a jelenlegi formám, hozzáállásom és tudásom miatt.”


Nemzetközi porondon egyetlen aranyérmét a válogatottal szerezte, 2000-ben Európa-bajnok lett. Visszavonulását előre megtervezte, a jövőben nem a sporté, hanem a családé lesz az első hely az életében.

Fotó: MTI


„Sokan mondják, hogy jó pár évig játszhattam volna, valóban így érzem, sem fizikailag, sem mentálisan nem éreztem olyan fáradtságot, hogy azt mondjam, elég volt, biztos, hogy jó pár év még benne lett volna, de eljön az a pont egy nő életében, amikor azt mondja, hogy na most” – nyilatkozta a kézilabdázó, hozzátéve: „Mindent feláldoztam eddig a kézilabdáért, tényleg mindent, most ezt nem szeretném”.

Pálinger Katalin az utolsó játékos, aki a sydney-i olimpiai ezüstérmes csapatból befejezi pályafutását.

További részletek a Hír TV 19.30-kor kezdődő Stopper című műsorában.

Fotó: MTI


Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!